Szilveszteri ajánló bekuckózáshoz

Nincs kedved partizni idén szilveszterkor? Vagy jobb szereted egyedül, vagy társaságban sorozatozással tölteni a napot? Íme egy jó kis ázsiai ajánló. Mindegyik elérhető vagy magyar szinkronnal, vagy felirattal (az előzetesek nem mindig magyarul vannak).

Gudetama zseniális kalandja

Azok számára, akik bírják a morbid japán humort, mindenképp nézős ez a kis szösszenet. 10 rész, egyenként 11 percesek, így hamar darálható. A cuki, lusta, életunt felütött tojás elindul egy kiscsibével, hogy megkeressék az anyukájukat. Sírva röhögős(en zseniális) a magyar szinkron.

Irány a Netflix!


Első helyen Koreában

Ez a varietéműsor egy igazi ász, tradícionális koreai mesterségekkel lehet megismerkedni, miközben végig röhögi az egészet az ember, a garancia a minőségre pedig Ju Dzseszok (Yoo Jaeseok), Korea első számú varieté-műsorvezetője. Nyolc rész, ne hagyjátok ki!

Irány a Netflix!


Elég nagy már

Japán legcukibb (és egyik legrégebben futó) reality műsora garantáltan mosolyt csal az arcokra. Picurka gyerekek indulnak neki a nagyvilágnak, hogy teljesítsék életük első önálló nagy feladatát. Van, akinek bevásárolnia kell, másvalakinek a nagyi kertjéből zöldséget cipelni. Sok felnőtt példát vehetne az apóságok bátorságáról, kitartásáról, önfegyelméről. (Természetesen a gyerekekre vigyáz a stáb, mielőtt bárki felháborodna.) Kavaii-faktor kimaxolva! Ráadásul vasárnap az új második évadot is megnézhetitek!

Irány a Netflix!


Honest Candidate (Egy őszinte politikus)

A koreai filmfesztivál is vetítette, ez egy olyan film, amin garantáltan remekül fogsz szórakozni. A parlamenti választásokon Csu Szanguk bármit, de bármit hajlandó összehazudni, csak hogy ismét megválasszák. Egy rejtélyes villámcsapást követően azonban képtelen többé hazudni. Hát hogy lehet így valaki politikus?

Irány a Viki!


Lüktető Szöul

Egy vicces, vibráló film egy szedett-vedett csapatról, utcai autóversenyek résztvevőiről, akik az ügyész kérésére beépülve megpróbálnak felszámolni egy pénzmosó bandát, az 1988-as olimpia előtt. Granatált felüdülés.

Irány a Netflix!