Hello, hello, hello BOYS REPUBLIC!

…avagy hogyan válhatsz egy számodra ismeretlen K-pop csapat feltétel nélküli rajongójává!

Írta: YinYang Adri

Én még igazi maknae vagyok a K-Pop világában, pedig már nem vagyok mai tyúk. Mégis mióta beszippantott ez a „magic world” , egyre inkább az az érzésem, hogy innen már nem lesz kiút visszafele, csak egyenesen előre. Mindezek ellenére azt kell mondjam, nem bánom egy cseppet sem, csak el kell fogadnom, hogy nem fognak normálisnak tartani. 🙂

Nos, de térjünk vissza a recepthez, hogyan tehetünk szert újabb rajongásig szeretett idol csapatra. Kell, hogy kapj egy laza meghívást, valahogy így:

– Amúgy van kedved jönni a Boys Republic koncertre?

Rendezd le egy egyszerű válasszal:

– Jó lenne…

Majd felejtsd is el, hogy mész valamilyen koncertre. Aztán előtte egy nappal nézzél rá azért, milyen dalokkal jött ki az együttes. Ekkor felkúszhat picit az érdeklődési szinted, mint a hőmérőben a higanyszál, ami várakozással telivé teszi a koncertig hátra lévő időt. Érkezés a helyszínre, ahol már gyülekeznek a nagy rajongók. A karszalag felvétele után nyomás a koncertterembe. Ekkor a megcsapott a fülsüketítő visítás, ami számomra elképzelhetetlen, hogy én visongassak, pár alig múlt húsz éves srácnak?! Ne már?!

boys republic 2015 budapest 1

Ám, amikor elsötétült a nézőtér és beléptek a srácok, magam sem gondoltam volna, hogy ez történik. Először csak néztem őket, nem hittem a szememnek, hogy ezek élőben milyen kis helyesek. Aztán azon ámultam, hogy milyen összhanggal táncolnak és milyen kiválóan énekelnek. Fülbemászó dallamok, skandálható refrének, közvetlen hangvétel és jó kommunikáció a közönséggel. Hogy a tréningeik során melyik órán tanítják meg velük az „igéző szempár” nézést, azt nem tudom, de rettenetesen működött.

boys republic 2015 budapest 2

Saját számaik eléneklését követően a csapattagok egyenként léptek a színpadra. Jelentem, nálam itt nyílt ki a rajongói ajtó, és amint beléptem, hangos csattanással csapódott be mögöttem. Sunwoo Robbie Williams Angels című dalát olyan átéléssel és egyedi hangszínnel adta elő, hogy lehetetlen volt neki ellenállni. Amikor a csapat vezetője, One Junn saját magát kísérve a zongoránál, énekelte a Haru Haru-t a Bigbangtől, már én is együtt énekeltem a tömeggel az ismerős sorokat. Majd 5 szerencsés leányzó együtt játszhatott a bandával, ahol megmutatkozott a humoros oldaluk és szerethető színpadi személyiségjegyeik.

Játék
Játék

A vendégfellépő Choi Soo-min zongorajátékával csak fokozta a hangulatot, lendületes játékával vitte egyre beljebb a közönséget és jómagamat a teljes felszabadultság érzése felé.

Choi Soo-min
Choi Soo-min

A fellépés második felére már nem maradtak kérdések, a fiúk fergeteges táncának látványa tornádóként söpört végig a közönségen. Az encore alatt pedig már ugrálva roptuk együtt a táncot és sikítva tomboltunk a fiúkkal.

És honnan tudod ezek után, hogy igazi fan lettél? 

Úgy, hogy este 11-kor a koncert után hazaérve azonnal letöltöd az összes albumot, háttérképet, valamint nem kérdés már számodra, ki a csapatból a biasod, majd mindezeket tetézve, ha lakótársad megkérdezi hazaérve,  hogy na milyen volt a koncert, énekelve válaszolod összefüggéstelenül:

HELLO, HELLO, HELLO.. Ó.. VIDIÓGÉÉÉÉJM ..Ó.. VIDIÓGÉÉÉÉJM

https://www.flickr.com/apps/slideshow/show.swf?v=1811922554

Fényképek: Xiaolongimnida, cc-by-sa-3.0

Válasz

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s