Szilveszteri ajánló(nak ne nézd a fogát) 2014

Ismét szilveszter, ismét ajánló az otthon gubbasztóknak, azoknak, akik inkább relaxálva töltenék az estét, mint alkoholgőzös bulikban. 🙂

Sorozatok

Modern Farmer

ninjahongki

Számomra az év legkedvesebb sorozata, az idióta rockbanda története, akik annyira nincstelenek, hogy hajlandóak lemenni vidékre káposztát termeszteni, hogy össze tudjanak kaparni némi lóvét egy album készítésére. Persze a nagyvárosi pernahajderek nem hogy a földműveléshez nem értenek, de gyakorlatilag csak balhézni tudnak, feje tetejére állítják a csendes kis falut, és még az énekes Mingi (I Honggi) gyerekkori szerelmébe is belebotlanak, aki a falu polgármester-asszonya. Remek humor, visító nevetés vár rátok!

Itt nézheted meg: VIKI (EN, HU), GOODDRAMA (EN)

FALL IN LOVE WITH ME

fallinlovewithme

Ez a tajvani sorozat a reklámszakma világába kalauzol, ahol a főszereplőnk egy bunkó, de annál sikeresebb reklámszakember, aki belefárad a mindennapi melóba és szabadságolja magát. Igen ám, de belefut gyerekkori példaképe húgába, aki keservesen igyekszik fenntartani elhunyt bátyja aprócska reklámügynökségét. Nosza, főhősünk – akit amúgy a hősnőnk ki nem állhat – álruhát ölt, és jelentkezik a lány ügynökségéhez dolgozni. Nem olyan egyszerű azonban két személyiséget “fenntartani”, pláne ha az embernek meggyűlik a baja egy hisztis színésznővel és a cégre pályázó üzleti nagyágyúval is…

Itt nézheted meg: VIKI (EN, HU)

Filmek

Sunny

sunny

Ez a 2011-es film igazi nagy durranás, és bár vígjáték, mint minden koreai vígjátékhoz, ehhez is tessék bekészíteni egy 100-as papírzsepit. A film a barátságról szól, és arról, milyenek a fiatalkori álmok, és milyen a valóság 25 évvel később. Főhősnőink középiskolai barátnők, akik visszaemlékeznek sokszor vicces, sokszor pedig szívszorító kalandjaikra, a jelenben pedig egymásnak igyekeznek segíteni túlélni a “valóságot”. Könnyfakasztóan gyönyörű film, fantasztikus színészi játékkal, és rengeteg-rengeteg hatalmas poénnal.

Itt nézheted meg: GOODDRAMA (EN)

Infernal Affairs (Szigorúan piszkos ügyek)

Forrás: bulletsnbabesdvd.com
Forrás: bulletsnbabesdvd.com

Ez a hongkongi akciófilm mára igazi klasszikussá vált, amit Martin Scorsese is feldolgozott Oscar-díjas változatban (de higgyétek el, a kínai eredeti sokkal jobb!) . A triádok és a zsaruk örök harcában a beépített emberek játsszák a legfontosabb szerepet. A két főszereplő egy beépített zsaru és egy, a zsarukhoz beépített tégla, akik szembe kerülnek egymással, kemény hajszában. Pokolian jó film, zseniális rendezésben és színészekkel (Andy Lau és Tony Leung).

Itt nézheted meg: GOODDRAMA (EN)

Zeneajánló

FTISLAND FTHX-koncert, Szöul

https://www.youtube.com/watch?v=G4zciRrQF4g

BOLDOG ÚJ ÉVET! Szehe bok manhi paduszejo! Hszinnien kuajlö! 🙂

Forrás: Getty Images
Forrás: Getty Images

Gifek: Tumblr

Válasz

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s